Psykoterapi, når fortiden ikke skal ødelægge nutiden

Søger du en psykoterapeut på Frederiksberg, eller overvejer du, om terapi er noget for dig?
I så fald er der sikkert noget, du har brug for at snakke om. Ellers ville du ikke være på den her hjemmeside.

Måske overvejer du psykoterapi, fordi du

 • har svært ved nære relationer
 • ikke kan sætte grænser og mister dig selv
 • har været udsat for overgreb eller andre traumer i din barndom eller ungdom
 • føler dig forkert eller ensom. Også når du er sammen med andre

Hvis ja, kan jeg være psykoterapeuten for dig.

De 20 år, jeg har været terapeut, har jeg mødt mange klienter med forskellige former for barndomstraumer som, omsorgssvigt, seksuelle overgreb, mobning eller at have følt sig forladt.

Som psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i de udfordringer du kæmper med her og nu. Jeg vil sammen med dig kigge bagom udfordringerne og hjælpe dig til at få dybere forståelse for din situation og du vil få redskaber til at bryde de gamle mønstre og dermed blive i stand til at ændre dit liv til det bedre.

Jeg vil være optaget af at finde ind til, den du i virkeligheden er?  Hvad er dine helt unikke talenter, ressourcer og særlige personlighed? Og ikke mindst, hvad spænder ben for, at du ikke har det liv du inderst inde ønsker.

Det er et fokuspunkt fra min side, at der fra starten opbygges et tillidsfyldt rum mellem dig som klient og mig som psykoterapeut. Det skal fungere som fundament for det videre forløb, så du trygt får mulighed for at arbejde i dybden med dine udfordringer og tilegne dig nye færdigheder.

Nye værktøjer

Mennesker, der har oplevet svigt i barndommen, har været nødt til at finde måder at “overleve” på. Måske kan du genkende, at det engang været nødvendigt, at gøre dig selv forkert eller være overhjælpsom samtidig med at du var nødt til at glemme dig selv. Dengang var det en vigtig og kreativ strategier, der hjalp dig igennem noget svært, men som i voksenlivet ikke fører til et sundt og helt liv. Derfor er det så vigtigt at få kigget på de mønstre du har taget med dig og som i dag, ikke giver dig det liv du ønsker – Du vil få nye redskaber til hvad du kan gøre i stedet.

Du overlevede og fandt din vej. Sammen kigger vi på hvad forskellen er på det barn du var dengang og på det voksne menneske du er idag. Virkeligheden er jo, at det ikke var dig der var noget galt med. Det var det, du blev udsat for, der var noget helt helt galt med. Mit fokus vil være at hjælpe dig med at blive bevidst om, hvilken historie du fortæller dig selv om dig selv, samt hjælpe dig med at få en forståelse for det ressourcestærke barn du var engang. Det barn der “overlevede” på trods.

Mine værktøjer har til formål, at hjælpe dig til at styrke din indre følelse af at være god nok som den du er og ikke kun for det du gør. At du kan blive bedre til at  mærke dine grænser og behov. At du bliver mere skarp på, hvem du er og hvad du vil.

– At du er nok, blot fordi du er –

Psykoterapi over 3 trin

I terapeutiske forløb vil jeg have fokus på tre trin.

Det er vigtigt for mig, at du hver gang har det bedre og føler dig mere let når du går, end da du kom. Hvilket jeg bestræber mig på.

De 3 trin er:

 1. Undersøgelse
 2. Et spadestik dybere
 3. Nye værktøjer

Dem uddyber jeg her:

Undersøgelse:

 • Hvad er grunden til at du har opsøgt mig?
 • Hvilke problematikker eller senfølger kæmper du med i dit nuværende liv?
 • Hvad er din historie?

 Vi går et spadestik dybere:

 • Hvordan blev du som lille pige eller dreng påvirket af de hændelser, du blev udsat for?
 • Hvilke overlevelsesstrategier benyttede du dig af?
 • Hvad er forskellen på det barn, du var dengang, og den voksne mand eller kvinde, du er i dag?
 • Hvilke uhensigtsmæssige mønstre, har du bragt med dig ind i voksenlivet?

Jeg hjælper dig med at sætte ord på, hvad du gerne vil fortælle mig, ligesom jeg forklarer, hvordan det, der skete, hænger sammen med de problemer, du lever med i dag. En afklaring, som tit giver ro, fordi det pludselig giver mere mening, at livet blev som det blev. Frem til nu.

 

 Nye værktøjer:

  • Hvordan mærker du dine behov og sætter sunde grænser?
  • Hvordan viser du omsorg, venlighed, respekt og rummelighed over for dig selv. Og hvad gør det ved dig, når du gør det?
  • Hvordan finder du ud af, hvem du er, og hvad du vil – og ikke vil?

  Når du begynder at behandle dig selv med mere værdighed og respekt, vil du ofte opleve at dit selværd stiger og at du pludselig modtager mere respekt fra dine omgivelser. 

  Har du spørgsmål om psykoterapi?

  Så ring 30 13 61 46, send en mail: HER, eller book en gratis afklarende telefonsamtale på 20 minutter.

  Prisen for psykoterapi er 1.100 kroner for en times session.

  Du kan også købe et klippekort:
  3 sessioner til 3000 kroner eller 7 sessioner til 6300 kroner

  Min adresse er

  Vodroffsvej 61, 1. tv
  1900 Frederiksberg C
  (Tæt på Forum Metro st.)