Online terapi

Online samtalerne foregår primært via Zoom, som er et enkelt, brugervenligt og sikkert alternativ til Skype.

Fordelen ved online terapi er flere. Du kan sidde i fred og ro i dit eget trygge hjem og at du ikke skal tænke på transport til og fra min klinik. 

Ulempen er selvsagt, på vi ikke sidder fysisk sammen i det samme rum. Min erfaring med online terapi er dog meget positiv. Det er min erfaring, på det lige til at starte med kan virke en smugle kunstigt, men allerede efter de første 10 minutters tid, føles det mere naturligt og vi bliver fordybet i samtalen.

Det hele foregår på den måde, på vi aftaler tidspunktet for sessionen, på samme måde, som hvis vi skal mødes fysisk. Herefter sender jeg dig et link via din email, hvor jeg inviterer til på logge på. Når du er logget ind, er videosessionen er i gang.

Sådan bruger du Zoom:

På mobilen:

  • Hent appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play og installater den.

  • Find mødelinket i den mail jeg har sendt til dig.

  • Når samtalen skal finde sted, så klikker du på linket. Herefter åbner Zoom automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet.

Kan du også klikke på Alternativt på ‘Join Meeting’ på startskærmen og indtaste tallene til sidst i mødelinket fra mailen. Tallene er MødeID’et.

På computer:

  • Klik her og downloade programmet til din computer.

  • Find mødelinket den e-mail jeg har tilsendt dig.

  • Når samtalen skal finde sted, så klikker du på mødelinket. Derefter åbner appen automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet.